Start / Paket / Klädpaket / Sågskyddspaket

Sågskyddspaket

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa sågskyddskläder och våra smidiga sågskyddspaket. Vi har skräddarsytt dessa paket för att underlätta för dig med allt du behöver för en säker arbetsmiljö.

Visar 24

av 15 produkter
Husqvarna
Husqvarna Sågskyddspaket Functional

Husqvarna Sågskyddspaket Functional

Sågskyddspaket för deltidsanvändare

4 095 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 1
1

Välkommen till vårt omfattande utbud av sågskyddskläder och de praktiska sågskyddspaketen som vi har skapat med tanke på ditt behov. Vi förstår vikten av att arbeta säkert med sågar och har därför satt samman dessa paket för att göra det enklare för dig att få tag på de nödvändiga produkterna.

Våra sågskyddskläder är noggrant utvalda för att ge optimal skyddsnivå utan att kompromissa med komforten. Oavsett om du är professionell skogsarbetare eller en entusiastisk hemmafixare, kan du lita på att våra sågskyddskit lever upp till högsta standard.

För att ytterligare underlätta för dig som kund har vi satt ihop praktiska sågskyddspaket. Dessa paket innehåller allt du behöver för en trygg arbetsmiljö. Genom att investera i ett komplett paket sparar du inte bara tid utan säkerställer också att du har rätt utrustning för varje arbetsuppgift.

Vi strävar efter att göra ditt val enklare och din arbetsdag säkrare!