Start / Paket / Trädgårdspaket / Trimmerpaket

Trimmerpaket

Klara paket för dig som ska börja trimma eller använda röjsåg, med allt du kan tänkas behöva som hjälm, skärutrustning, filutrustning med mera. Både större maskiner för krävande gräs och skogsröjning eller mindre trimmers för grästrimningen på tomten.

Åkgräsklipparpaket
Åkgräsklipparpaket
Gräsfrö- och Gödningspaket
Gräsfrö- och Gödningspaket
Gräsklipparpaket
Gräsklipparpaket
Grillpaket
Grillpaket
Häcksaxpaket
Häcksaxpaket

Visar 24

av 7 produkter
Fraktfritt
Husqvarna 215iL & 215iHD45 Häcksax/trimmerpaket

Husqvarna 215iL & 215iHD45 Häcksax/trimmerpaket

Med batteri och laddare

5 290 kr
I lager
Fraktfritt
Husqvarna 520iRX Batteritrimmer paket
8 795 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 1
1

Röjsåg eller trimmer?

Behöver du en trimmer eller en röjsåg för arbetet du planerar? Det är inte alltid lätt att veta men generellt gäller trimmer för mindre ytor av gräs och röjsåg för större ytor med högt gräs eller buskage.
Det finns olika röjsågar dedikerade till antingen ren gräs/ogräs röjning, skogsröjning samt kombiröjarna som är ett mellanting mellan gräsröjare och skogsröjare. Du kan läsa mer om dessa under kategorin röjsågar.
För att du ska ska kunna köra på utan att avbryta arbetet så har vi plockat ihop paket som utöver maskinen innehåller även andra produkter som du kan tänkas behöva. Hjälm med visir för att undvika skador, extra skärutrustning så du snabbt kan ladda din trimmer med mer tråd om det skulle ta slut, eller filkit för att kunna fila klingorna om de börjar bli slöa på röjsågen.
Här finns även paket både för batteridrift eller bensindrift oavsett vilket du föredrar, här finns paket som passar alla.