Start / ProJob

ProJob

Projob tillhandahåller ett brett utbud av arbetskläder som kombinerar stil, komfort och hållbarhet, är Projob det självklara valet för alla som strävar efter både säkerhet och stil på jobbet.

Kläder & Arbetskläder

Visar 24

av 366 produkter
ProJob 2016 T-shirt Skogsgrön L

ProJob 2016 T-Shirt

Med dubbelkrage och nackband

Från

70 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Sida 1 av 16
123456789
16

ProJob

Projob erbjuder en omfattande kollektion av arbetskläder som är utformade för att möta de krav som ställs på olika yrkesgrupper och arbetsmiljöer. Oavsett om du arbetar inom bygg, industri, transport eller servicebranschen, har Projob ett sortiment som passar dina behov. Från slitstarka arbetsbyxor och funktionella jackor till bekväma t-shirts och säkerhetsskor – Projob har allt du behöver för att prestera på topp i din arbetsvardag.

Med fokus på ergonomi och funktionalitet är Projob arbetskläder designade för att ge dig optimal rörelsefrihet och komfort under långa arbetspass. Materialen är noggrant utvalda för att klara tuffa arbetsförhållanden och samtidigt hålla en hög standard av komfort och slitstyrka. Dessutom erbjuder Projob ett brett utbud av storlekar och passformer för att säkerställa att alla kan hitta kläder som passar perfekt.

När du väljer Projob arbetskläder investerar du inte bara i kvalitet och funktionalitet, utan också i säkerhet och hållbarhet. Genom att välja arbetskläder från Projob kan du vara trygg i vetskapen om att du har kläder som är anpassade för att klara av de utmaningar som din arbetsplats kan bjuda på. Oavsett om det handlar om att hantera tunga lyft, arbeta i extrema väderförhållanden eller utföra precisionsarbeten, kan du lita på att Projob har rätt kläder för jobbet.

Välj Projob – för arbetskläder som håller måttet, varje dag.