Start / Skog / Motorsåg & Skärutrustning / Motorsåg / Stihl Motorsåg

Stihl Motorsåg

Sedan 1926 har Stihl etablerat sig som världens mest köpta motorsågsmärke! I vårt kompletta sortiment av motorsågar från Stihl finns något för alla, såväl hobbyanvändare som proffs.

Husqvarna Motorsåg
Husqvarna Motorsåg
Stiga Motorsåg
Stiga Motorsåg
cm³
cm³
kW
kW
cm
cm

Visar 24

av 89 produkter
MK Första förband på köpet
Stihl MS 261 C-M Motorsåg

Stihl MS 261 C-M Motorsåg

Första förband på köpet - 40 cm skärutrustning

8 924 kr
I lager
MK Första förband på köpet! Paket
Stihl GTA 26 Grensågspaket Inkl. 2 batterier
2 195 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 4
1234

Stihl motorsågar representerar en högkvalitativ och pålitlig lösning för professionella och privata användare. Med över 90 års erfarenhet inom branschen är Stihl synonymt med innovation och hållbarhet. Deras motorsågar kombinerar kraftfull prestanda med avancerad teknik för effektiv och säker användning.

Stihls sortiment sträcker sig från kompakta modeller för trädgårdsarbete till robusta proffsmodeller för krävande skogsbruk. Varje motorsåg är konstruerad med fokus på ergonomi och användarvänlighet, vilket minimerar trötthet och ökar produktiviteten. Stihls motorsågar är också kända för sina miljövänliga och bränsleeffektiva egenskaper, vilket gör dem till ett hållbart val.

Oavsett om du är en professionell skogsarbetare eller en entusiastisk trädgårdsägare erbjuder Stihl motorsågar en pålitlig partner för olika uppgifter. Utforska deras sortiment och upplev överlägsen prestanda och pålitlighet som präglar Stihls produkter. Investera i en Stihl motorsåg för att säkerställa effektivitet, hållbarhet och långvarigt värde.