Start / Magasinet / Tillbehören som lyfter din ATV

Tillbehören som lyfter din ATV

Tillbehören som lyfter din ATV

Skog

Med rätt tillbehör blir din ATV mycket mer än bara ett transportmedel. Vi har listat favoriterna som gör ATV:n till din bästa arbetskompis.

Klyv på plats

Gör transporten av virket smidigare genom att klyva den på plats. Du kan se alla våra ATV-tillbehör här.

Skogsvagn

Oavsett om det handlar om att hämta in ett stormfällt träd eller större röjningsarbeten är skogsvagnen din bästa vän. Lättkörd och anpassad för tuff terräng kan den ta sig fram överallt. Dessutom finns det mängder av tillbehör för att ytterligare optimera skogsvagnens användningsområden. Lägg till en kran för att göra tunga lyft smidigare eller köp till en flakinsats för att underlätta förflyttning av flis och kvistar.

Timmervagn med hydralkran

Är du ute i skogen varje dag vill du ha en timmervagn som gör allt för att underlätta ditt arbete. Slår du till på en med hydraulisk kran får du en trogen arbetskamrat som smidigt flyttar trädstammarna dit du vill ha dem utan att du behöver slita ut dig. Vår kran kan lyfta en vikt på upp till 300 kilo och har en svängradie på 170 grader. Med sin hydrauliska vinsch och styrning via fjärrkontroll finns det få hjälpmedel som kan underlätta skogsarbetet lika mycket.

Vinsch med broms

Maxa drageffekten på din ATV med en elektrisk vinsch.  Med en dragkraft på 1 360 kilogram har du nog med kraft för att kunna flytta en ko, eller mer troligt en rejäl timmerstock.

Produkter som används i artikeln

Faxes Elhydraulisk vedklyv 700 mm
22 495 kr
Skickas om 3-4 veckor

Relaterade artiklar

MAGASIN

5 tips hur du kapar och klyver din egen ved