Start / Magasinet / Tillbehören som lyfter din ATV

Tillbehören som lyfter din ATV

Tillbehören som lyfter din ATV

Skog

Med rätt tillbehör blir din ATV mycket mer än bara ett transportmedel. ATV eller fyrhjuling är idag markägarens bästa vän och tack vare sin smidighet kombinerat med styrka klarar den de flesta uppdragen på gården eller i skogen. Vi har listat favoriterna som gör ATV:n till din bästa arbetskompis såväl i trädgården som i skogen.

Timmervagn med kran

Är du ute i skogen varje dag vill du ha en timmervagn som gör allt för att underlätta ditt arbete. Slår du till på en timmervagn med kran utrustad med vinsch eller griplastare får du en trogen arbetskamrat som smidigt flyttar trädstammarna dit du vill ha dem utan att du behöver slita ut dig. För ett bredare användningsområde, välj en kombivagn där du kan välja att köra med insatsflak eller stöttor.

Hasplåt

Att köra sin fyrhjuling i skogen innebär en ökad risk att köra sönder pga uppstickande stenar och stubbar. Med en hasplåt undertill skyddar du underredet på din maskin och minimerar risken för kostsamma skador.

Klyv på plats

Gör det lättare att transportera veden i skogen - klyv den på plats! En liten smidig vedklyv kan du lasta på en vagn eller varför inte välja en vedmaskin med kulkoppling att dra efter fyrhjulingen.

Vinsch

Utrusta din ATV med en kraftig vinsch som underlättar hanteringen av stockar i skogen. Vi har ett stort utbud av vinschar med olika dragkraft och vajerlängder.

Lastkorgar

Rymliga och rejäla lastkorgar för din ATV både för användning på kulkoppling och på lasträcke. Den mest populära transportlösningen för motorsågar, röjsåg och skogsutrustning är Ekagårdslådan som trots sin rymlighet tar minimalt med plats.

Transportpulkor

Transport- och viltpulkor är den ultimata lösningen för jägaren där villebråd behöver transporteras. Pulkan är extremt slitstark och glider enkelt över stock och sten i skogen.

Fler användbara redskap

När det kommer till en ATVs användningsområde är det egentligen bara fantasin som sätter gränser. Klipp hästhagen med bogserad slaghack, skrapa grusvägen med vägskrapa eller kör grus och trädgårdsavfall med en smidig tippkärra.

Produkter som används i artikeln

Klippaggregat till ATV
23 595 kr
Skickas om 3-5 vardagar
Fraktfritt
Ekagårdslådan, Unik lösning för transport
3 095 kr
+Paketartikel
Gå till

Relaterade artiklar

MAGASIN

Röja din egen skog - Så gör du!