Start / Skog / ATV-Tillbehör / Vinschar

Vinschar

Här hittar du vårt utbud av kvalitets vinschar från marknadsledande varumärken såsom Warrior Winches och Warn. Vi erbjuder vinschar av hög kvalité för alla tänkbara användningsområden. Vi har både lyftvinschar och dragvinschar på upp till 15ton.

Skogsvagnar & släp till ATV
Skogsvagnar & släp till ATV
Tillbehör Vinschar
Tillbehör Vinschar
Transportpulkor
Transportpulkor
Redskap & tillbehör för ATV
Redskap & tillbehör för ATV
kg
kg
kg
kg

Visar 24

av 209 produkter
Fraktfritt
Warrior Winches Elektrisk Lyftvinsch 500 KG IP54, 230V

Warrior Winches Elektrisk Lyftvinsch 500 KG IP54, 230V

Lyftkapacitet 250 / 500 kg - Lyfthöjd 18 / 9 m

2 495 kr
I lager
Sida 1 av 9
123456789
Tillbehören som lyfter din ATV
Skogsapparna du inte får missa
Spellistor för bästa arbetsmiljö

En vinsch används för att dra eller lyfta tunga föremål såsom båtar, bilar, stockar och mycket mer, spara på din rygg och använd en elektrisk vinsch istället!

Välj rätt vinsch

Viktigt att tänka på när du väljer vinsch är hur tung vikt du planerar att dra eller lyfta, välj gärna en vinsch med högre dragkraft än du kanske behöver då saker som ojämn terräng och friktion kan göra objekt tyngre än du tror.

Mångsidigt verktyg

En vinsch är ett ovärderligt redskap i flera olika industrier och branscher, exempelvis bilverkstad, skogsbruk, lantbruk, båtar, olika typer av rekond eller andra applikationer där du behöver stark dragkraft.

Elvinsch, batteridriven vinsch eller hydraulisk vinsch

Vi har flera olika vinschar, elektriska vinschar är den vanligaste typen och ansluts vanligtvis till ett bilbatteri eller annan 12/24v strömkälla. Bensin och batteridrivna vinschar är optimala om du behöver en portabel vinsch, i skog eller annan svårframkomlig terräng kan det vara ovärderligt. Hydrauliska vinschar levererar otrolig kraft och är ett bra alternativ om du vill ha en mer permanent installation.