/ Stihl SH 56 Lövblås
Fraktfritt
Stihl SH 56 Lövblås
SH56_ACTION_I.jpg
Stihl SH 56 Lövblås
SH56_ACTION_I.jpg
Stihl SH 56 Lövblås
SH56_ACTION_I.jpg
Stihl

Stihl SH 56 Lövblås

3 634 kr
Webblager - Skickas om 3-5 vardagar

Fri frakt

Image title missing

En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -

En månads frivillig självriskförsäkring från

 

Easy Peasy ingår -

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 42410110928
Lätt och lätthanterlig lövsug som är idealisk för rengöring av medelstora områden. Utrustad med steglös varvtalsreglering, ett runt munstycke och ekonomisk 2-MIX motor.

Engrepssreglage

Samtliga driftsreglage sitter integrerade i ett och samma handtag. Det ergonomiskt utformade handtaget sitter precis över maskinens mittpunkt, vilket ger extra bra balans och körkomfort. Maskinens körs enkelt och säkert med en enda hand, höger eller vänster – du bestämmer.

Primer

Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.

Skyddsglasögon

För din säkerhet ingår ett par skyddsglasögon i standardutrustningen. Skyddsglasögonen har bra ventilering i sidorna kombinerat med ett mycket bra sidoskydd.

STIHL 2-MIX motor

Under spolningen lägger sig ett skikt med friskluft i vevhuset mellan den förbrända och oförbrända bensinen. Denna luftkudde förhindrar att oförbrända bensinångor släpps ut med avgaserna, man säger att spolförlusterna minimeras. Belastningen på människa och miljö minskas avsevärt.
Produktspecifikationer
Effekt(kW)
0.7 kW
Drivkälla
Bensin 2-takt
Cylindervolym
27.2 cm³
Lufthastighet
71 m/s
Ljudnivå
105 dB(A)
Ljudtrycksnivå
94 dB(A)
Luftflöde kubik
730 m³
Tankvolym
0.54 l
Vibrationer vänster
8.5 m/s²
Vikt
5.2 kg
Garanti
2 år