Start / Trädgård / Robotgräsklippare & Tillbehör / Robotgräsklippare / Gardena Robotgräsklippare

Gardena Robotgräsklippare

Gardena Robotgräsklippare är prisvärda och pålitliga robotar för små och medelstora gräsytor. Här hittar du allt från de enklare modellerna Minimo till de mer utrustade och mer tekniskt påkostade Lona och Smart

Gardena Smart System
Gardena Smart System
m2
m2

Visar 24

av 25 produkter
Gardena Sileno Life 800

Gardena Sileno Life 800

11 495 kr
I lager
Fraktfritt
Gardena Sileno 1000 Robotgräsklippare

Ersatt

Klicka för mer information

Gå till

Vad är Gardena Smart System?

Sida 1 av 2
12

Är Gardena Sileno bra robotgräsklippare?

Gardena är pålitliga robotgräsklippare perfekt för små- till medelstora gräsytor och som dessutom är väldigt enkla att installera. I vårt kompletta sortiment av Gardena Robotgräsklippare hittar du de allra enklaste modellerna Minimo till Smart och Lona som är mer tekniskt avancerade robotar med flertalet funktioner.

Varför välja Lona?

Gardena Lona anpassar sig till trädgården genom kartläggning med hjälp av ett Ai-system. När kartläggningen av trädgården är klar kan du i appen sätta ut zoner där klipparen ska eller inte ska klippa. Detta kan användas vid nysådda områden, säsongsblommor eller där du av någon annan anledning tillfälligt inte vill klippa.

Vad är Smart?

Med Gardena Smart System kan du styra hela trädgården i telefonen! Allt i från gräsklippning till bevattning av blommor och grönsaker styr du enkelt via Gardena-appen - Vart du än befinner dig!

Förläng garantin

Registrera själv din robotgräsklippare inom 3 månader efter inköpsdatumet för att ta fördel av en 5 års garanti beviljad av Gardena.