/ Husqvarna Automower® 310E NERA med EPOS Plug-in Kit
MK Åskskydd på köpet - paket
Husqvarna Automower® 310E NERA Robotgräsklippare
Husqvarna EPOS Plug-in Modul
Husqvarna EPOS RS1 Referensstation
Husqvarna Automower® 310E NERA med EPOS Plug-in Kit
Youtube video
Youtube video
Husqvarna Automower® 310E NERA Robotgräsklippare
Husqvarna EPOS Plug-in Modul
Husqvarna EPOS RS1 Referensstation
Husqvarna Automower® 310E NERA med EPOS Plug-in Kit
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Automower® 310E NERA med EPOS Plug-in Kit Åskskydd på köpet

Åskskydd på köpet! - NYHET 2024! Upp till 1000 m²
29 900 kr
Webblager - Skickas om 1-2 veckor
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 2000002286
Kampanj! Just nu får du ett åskskydd på köpet till ett värde av 1495kr!

Husqvarna Automower® 310E NERA är en robotgräsklippare för gräsmattor på upp till 1 000 m². Den har en EdgeCut-funktion som minimerar behovet av att trimma gräsmattans kanter, vilket sparar tid och ansträngningar. 310E NERA erbjuder möjlighet att välja installation med fysiska gränser eller installation utan begränsningskablar med Husqvarna EPOS™. EPOS™ ger dig möjlighet att uppleva fullständig flexibilitet med virtuella gränser som aktiveras via satellitbaserad teknik med 2–3 cm noggrannhet. Det innebär också att det inte finns någon risk för att en kabel skadas. EPOS™ möjliggör dessutom zonkontroll, så att du kan skräddarsy gräsmattan enligt dina behov och skapa flera arbetsområden med olika inställningar via Automower® Connect-appen. Precis lika enkelt kan tillfälliga avgränsade zoner skapas för att bevara säsongsbetonade vildblommor eller trädgårdsprojektområden. Med Automower® Connect-appen kan du övervaka din klippare oavsett var i världen du befinner dig och integrera den med ditt smarta hem. Skicka kommandon, visa och ändra klipparens inställningar och ta emot meddelanden för fullständig kontroll över gräsmattan.

Vid en slingfri installation är det viktigt att säkerställa att detta kommer fungera i just din trädgård för problemfri användning. I vår guide går vi igenom olika steg för korrekt installation. Om din trädgård inte uppfyller dessa stegen kan det vara nödvändigt att komplettera med begränsningskabel.

Husqvarna AIM- teknologi (Automower® Intelligent Mapping)

Husqvarnas AIM- teknologi använder inbyggd GPS och sensorer i din robotklippare för att skapa en virtuell karta av din gräsmatta. Teknologin möjliggör också en serie av smarta Automower®- funktioner. I Automower® Connect- appen kan man se den virtuella kartan, begränsnings- och guidekabeln. Med AIM-teknologin kan du använda appen för att definiera områden med anpassade inställningar för både klipphöjd, tider för klippning och klippfria zoner. Automower® kan också spåras i realtid med hjälp av Automower® Connect.

Automower® Connect app

Njut av bekväm fjärrstyrning från din smarta telefon med Husqvarna Automower® Connect-app. Du kan bland annat hantera och övervaka din robotgräsklippare, ändra inställningar och få smidig tillgång till information och tips som gör gräsmatteskötseln bekymmersfri. Mobil, Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning är tillgänglig beroende på modell.

Utan begränsningskabel

Automower® NERA-serien med Husqvarna EPOS™ erbjuder friheten med helt anpassningsbar gräsmatteskötsel med virtuella gränser. Det möjliggörs med satellitbaserad teknik och därmed behövs inga fysiska kablar.

Elektrisk höjdjustering

Elektrisk klipphöjdsjustering gör det bekvämt att ställa in önskad höjd via Husqvarna Automower® Connect-appen. Inställningen är också tillgänglig i klipparens huvudmeny.

GPS-stödd navigering

GPS-assisterad navigering fördelar klippningen jämnt och säkerställer fullständig täckning av trädgården. Systemet börjar med att skapa en karta över gräsmattan, inklusive var begränsnings- och guidekablarna är installerade. Husqvarna Automower® justerar sedan sitt klippmönster för att säkerställa ett utmärkt klippresultat.

Smart hem- integration

Kompatibel med Amazon Alexa, Google Home och IFTTT för bekväm röstkontroll och statusuppdateringar. Detta gäller alla Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-anslutning, och ger dig möjlighet att utföra röstkommandon som start, stopp och parkera, få statusuppdateringar från din klippare genom att helt enkelt fråga din röstassistent, använda den i IFTTT-rutiner med mera. Med Automower® Connect kan du även integrera din robotgräsklippare med ditt Gardena Smart System och låta klippning och vattning samverka.

Smarta funktioner med IFTTT

Använd Smart Connections i Automower® Connect-appen eller skapa dina egna flexibla rutiner med IFTTT för att integrera Automower® ännu mer i ditt smarta hem. Kanske vill du att din gräsklippare ska parkera när dina barn kommer hem från skolan eller när väderprognosen visar kraftigt regn? Eller synkronisera helt med vädret? IFTTT ("If This, Then That") är gratis och lätt att använda.

Automower® Access

Automower® Access är smidigt att använda och har en högupplöst färgdisplay, väljarhjul och statusindikator, vilket resulterar i ett intuitivt sätt att styra din klippare. Det ikonbaserade designspråket integreras med Automower® Connect-appen, vilket ger en sömlös användarupplevelse.

Vädertimer

Anpassar arbetstiden efter hur fort gräsmattan växer, vilket minskar slitaget på både gräsmatta och klippare. Under perioder när gräset växer mycket maximerar Husqvarna Automower® klipptiden. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

Gör enkelt programvaruuppdateringar själv i Automower® Connect-appen för nya funktioner och uppdateringar.

Frostskydd

Robotgräsklipparen avbryter automatiskt klippschemat när det är frost, vilket bidrar till att skydda gräsmattan.
 

Automatisk passagehantering

Husqvarna Automower® känner automatiskt av trånga passager och kan ta sig fram även där det är som snävast. För att undvika spårbildning varierar den sin väg genom passagen.

TargetHeight för förbättrad gräskvalitet

Förbättrad gräskvalitet med TargetHeight som automatiskt justerar klipphöjden från max till en definierad höjd över en 10-dagarsperiod.

Profiler

Skapa olika profiler med individuella inställningar för att lättare kunna använda klipparen på flera platser. Med personliga namn för varje profil och installation är det enkelt att växla mellan olika inställningar via menyn på klipparen.

Enkel rengöring

Tvätta enkelt maskinens ut- och undersida med en trädgårdsslang. Avtagbar kåpa och kaross för enkel rengöring och åtkomst överallt

Sekundärområde

Skapa ett sekundärt område om din gräsmatta har två områden som inte är sammankopplade med en passage för din klippare. För att skapa ett sekundärt område måste du lägga ut begränsningsslingan så att en ö skapas runt det området. När installationen är klar, flyttar du klipparen manuellt mellan dessa två områden, och klipparen kommer att klippa under en vald tid eller tills batteriet är tomt.

GeoFence

Om gräsklipparen flyttas utanför det fördefinierade området meddelas du i appen, vilket minimerar stöldrisken. Använd Automower® Connect-appen för att enkelt definiera gräsklipparens stöldskyddsområde, så vet du alltid var den befinner sig.

Spiralklippning

Punkt- och spiralklippningslägen kan aktiveras för effektiv klippning i områden med högt gräs. När spiralklippningsfunktionen är aktiverad känner knivdiskens sensorer av när klipparen går in i ett område med högre gräs och växlar automatiskt till ett systematiskt spiralmönster. Punktklippning är ett läge för att snabbt klippa ett begränsat område med längre gräs. Detta är särskilt användbart för områden som under trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj


Låga koldioxidutsläpp

När du väljer den här produkten kan du känna dig säker på att den avger lägre koldioxidutsläpp under aktiv användning jämfört med en traditionell bensinprodukt. Den här batteridrivna produkten avger ingen koldioxid under användning samtidigt som den levererar den kraft och kvalitet som du förväntar dig av en Husqvarna-produkt. Men det är viktigt att komma ihåg att koldioxidutsläpp uppstår under andra stadier av produktens livscykel, t.ex. tillverkning, laddning och kassering av uttjänta produkter. punktklippningsläge. Klipparen kommer att klippa i snäva spiraler och när den är klar, återgår den till automatiskt läge
Produktspecifikationer
Maximalt klippområde
1000 m2
Maximal lutning inom arbetsområdet
30 %
Maximal lutning vid begränsningsslingan
20 %
App-stöd
Automower® Connect@HOME
Avspolningsbar
yes
Batterikapacitet
2 Ah
Batterityp
Li-Ion
Begränsning
Slingfri som standard
Effektförbrukning vid klippning
20 w
Extra knivar som ingår
9
Funktioner
AIM
GPS-navigering
yes
Informationspanel
Ja
Klippbredd cm
22 cm
Klipphöjd max
55 mm
Klipphöjd min
20 mm
Klippsystem
2 diskar med 3 svängbara knivblad
Laddsystem
Automatisk
Ljudnivå
60 dB(A)
Lyftsensor
Ja
Navigationssystem
EPOS™
PIN-kod
Ja
Produktstorlek LxBxH
68 x 44 x 28
Programvaruuppdatering
FOTA
Smartphone-koppling
Bluetooth, WI-FI
Timer
Ja
Vältsensor
Ja
Ungefärlig klipptid på en laddning
50 minuter
Ungefärlig laddningstid
40 minuter
Vikt
12.2 kg
Garanti
2 år
Innehåll paket
Husqvarna Automower® 310E NERA med EPOS Plug-in Kit
Husqvarna Automower® 310E NERA Robotgräsklippare
1x Husqvarna Automower® 310E NERA Robotgräsklippare
Åskskydd på köpet! - NYHET 2024! Upp till 1000 m²
Husqvarna EPOS Plug-in Modul
1x Husqvarna EPOS Plug-in Modul
Passar 310E, 410XE NERA
Husqvarna EPOS RS1 Referensstation
1x Husqvarna EPOS RS1 Referensstation