Batterier & Batteriladdare

Batteriladdare

Batterier & Batteriladdare

Här hittar du smarta batteriladdare från kända tillverkare som garanterar för ett gott resultat. Vi har smarta laddare för dagens batterikrävande fordon.

Läs mer
Tips
Visar 79 produkter

Batteriladdare

Sortering
Varumärke
Batterispänning
Pris
Produktfiltrering
Visa fler

SKÖT OM BATTERIET SÅ BLIR LIVSLÄNGDEN LÄNGRE

Här hittar du smarta batteriladdare som passar både bilen, motorcykeln och åkgräsklipparen. Vi har smarta bilbatteriladdare för dagens batterikrävande fordon, exempelvis CTEK-laddare som är avsedda för fordon med lite större batterier eller med start och stoppfunktion. De både laddar, rekonditionerar och underhållsladdar batteriet. Vi har också batteritillbehör som batteriövervakning och laddkablar. För att förlänga batteriets livslängd bör du ta för vana att regelbundet underhållsladda batteriet, även om fordonet inte uppvisar något tecken på att batteriet är dåligt laddat.

GAMLA BATTERILADDARE

Som tur är finns det sedan flera år moderna, intelligenta batteriladdare som underhåller ditt batteri på ett perfekt sätt via en processor som styr spänningsnivån. De mest avancerade laddarna mäter batteriets behov och kan även ”motionera” batteriet genom att ladda ur och ladda upp i regelbundna cykler.

Den gamla typen av batteriladdarna ger en linjär transformering av spänningen som inte tar hänsyn till varken temperatur, laddningsbehov eller tid. Det är inte bra, eftersom ditt batteri behöver exakt rätt spänningsnivå och laddningscykel för att nå full laddning. För ett vanligt 12V bilbatteri är rätt laddning runt 14,4–14,7 volt.

Så servar du din åkgräsklippare

Husqvarna Automower i alla väder

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt