Start / Hem & Fritid / Fritidskläder

Fritidskläder

Värmeplagg, handskar, mössor, stövlar och massa andra praktiska plagg för utomhuslivet oavsett om du ska ut i naturen eller fixa i trädgården och oavsett årstid. Från kända märken som exempelvis Blåkläder, Husqvarna, Tretorn och Hestra.

Handskar, Huvudbonader & Accessoarer
Handskar, Huvudbonader & Accessoarer
1 till att visa...

Visar 24

av 142 produkter
5etta Myggluva knottsäker, Svart

5etta Myggluva knottsäker, Svart

Myggluva

39 kr
I lager
Clique T-shirt Herr Mörkgrå Melerad - S

Från

69 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Sida 1 av 6
123456

Uteliv året runt!

I denna kategorin har vi samlat kläder för utomhuslivet oavsett om det för just dig innebär svampplockning i skogen, skidåkning i gnistrande snö eller att sköta om trädgården, oavsett vilken tid på året det är.
Här finns västar med värmeelement så du kan hålla dig varm om kroppen på vintern och varför då inte passa på att köra på ett värmehandskar samtidigt så du slipper frysa om händerna när du är ute.
Varma eller svala mössor, vindtäta jackor och tröjor, stövlar, kepsar, sköna skor både för vandring och för trädgårdsarbete och mycket mer finns att kika på.
Hur vi spenderar vår fritid utomhus är väldigt olika från person till person och därför är denna kategori så blandad som det bara går, så alla kan hitta sina fritidskläder här.
Och gillar man själv inte att vara utomhus så slår vi vad om att du känner någon i din närhet som skulle uppskatta en present ur denna kategori.