Start / Hem & Fritid / Elcyklar & Tillbehör

Elcyklar & Tillbehör

Elcykel är en helt vanlig cykel utrustad med batteri och motor för lite extra kraft när det behövs. Hur väljer du bästa elcykeln för dina behov?

Visar 24

av 9 produkter
Marvil Elcykel E-motion Comfort 28 tum 7-växlad 36V Antracitgrå

Marvil Elcykel E-motion Comfort 28 tum 7-växlad 36V Antracitgrå

14 500 kr
I lager
Cykelhjälm Briv 54-57 Svart/Vit

Från

349 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Sida 1 av 1
1

Välj bästa elcykeln för dina behov

Det finns många bra skäl att välja en elcykel. Det är ett snabbt och smidigt sätt att transportera sig på samtidigt som du får frisk luft och daglig motion. Du ställer själv in hur mycket hjälp du vill ha av cykeln och du får sedan extra kraft vid varje tramptag du tar upp till 25 km/h. Det börjar bli allt vanligare att pendla med cykel och det innebär också att utbudet av elcyklar växer i samma takt. Det är därför viktigt att noggrant utvärdera de olika alternativ som finns på marknaden - den bästa elcykeln är den som är anpassad för dina behov!
Ska du cykla mycket i kuperad miljö eller använda cykelvagn? Välj en elcykel med mitt- eller bakmotor. Vill du kunna transportera mycket på cykeln? Välj en elcykel med pakethållare och korg, eller åtminstone möjlighet att montera dessa tillbehör framöver när behovet finns. Men viktigaste inköpet av dem alla - cykelhjälmen!