Svets & Utrustning

MIG/MAG-Svetsar

Svets & Utrustning

MIG- och MAG-svetsning för hemmabruk och proffs från välkända Telwin. Vill du veta mer om skillnaden mellan MIG och MAG?

Läs mer
Tips
Visar 18 produkter

MIG/MAG-Svetsar

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

MAG-svetsning

Gasmetallbågsvetsning med aktiv skyddsgas är en metod som karakteriseras av att likström används och att tillsatsmaterialet, som är i trådform, fungerar som en elektrod och frammatas med automatik. Fördelarna med MAG-svetsning är att du jämfört med manuell bågsvetsning inte behöver avbryta för elektrodbyte. Det blir även mindre formförändring på grund av krympning om man jämför med MMA.

MIG-svetsning

Skillnaden från MAG-svetsning är att man använder inert skyddsgas, i övrigt är MIG-svetsning likformig med MAG-svetsning. Den vanligaste skyddsgasen är argon, men även blandningar mellan argon och helium används.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt