Multi-star® redskapssystem

Ett klick - obegränsat med möjligheter!
WOLF-Garten redskapssystem multi-star® är något för ansträngande och ryggpåfrestande arbeten.

Visar 63 produkter

Multi-star® redskapssystem

Sortering
Produktfiltrering
Pris
Visa fler

Multimöjligheter

De allra flesta känner igen sig i samlaren. I unga år kanske det var vackra glaskulor, suddisar eller tennsoldater. Oavsett pryl vet vi alla att det infann sig ett välbehag när samlingen utökades, eller i allra bästa fall blev komplett. Denna sköna känsla, kombinerad med funktion har, tyska WOLF-Garten tagit fasta på i sitt multi-star redskapssystem.

Systemtänk

Drömmen om att ha ett välstädat förrådsutrymme är ingen unik dröm. Tänk om skrymmande redskap som tar plats längst väggarna i förrådet var ett minne blott, utan att för den saken skull ge avkall på själva antalet verktyg. Sedan lanseringen 1982 har Wolf-Garten multi-star redskapssystem varit state of the art. Det är genuin genomgående kvalité, funktionalitet och ergonomi i ett. Och att systemet sedan erbjuder 35 års garanti gör inte det hela mindre lockande.

Det säger bara klick

Redskapssystemet är ett smidigt klicksystem med över 15 handtag och 70 redskap.Redskapet kopplas ihop med skaftet med ett litet klick. Skaften är gjort av ultralätt aluminium, högkvalitativt trä eller hållbar plast och kan kombineras med över 70 olika redskap. Det finns knappast något användningsområde i hem eller trädgård som inte går att lösa med ett multi-star-redskap – från jordbearbetning och rengöring till beskärning och snöröjning. Dessutom passar alla redskap på alla skaft: med snabb huvudräkning betyder det över tusen möjligheter!

Färgmatcha

Denna finurliga redskapslösning har inte bara skapat möjligheten att få ordning och reda i förråden. Systemets utseende gör det även möjligt att få ett färgmatchat förråd.Du har tidigare kunnat välja att ha ett färgkoordinerat badrumsskåp, servis, kuddar i soffhörnet – nu kan du få ett snyggt enhetligt intryck i förrådet. Och för dig som har saknat något att samla på ges nu möjligheten att samla ihop till en helt egen verktygspark. I en och samma färgnyans.

 

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt