Start / Varumärken / Stiga

Stiga

Upptäck Stigas imponerande sortiment av högkvalitativa trädgårdsmaskiner, designade för att göra trädgårdsarbete till en lek. Från kraftfulla gräsklippare till smidiga åkgräsklippare och innovativa robotgräsklippare, levererar Stiga pålitliga och effektiva lösningar för alla trädgårdsbehov.

Batterier & Batteriladdare
El- & Batteriverktyg
Kem, oljor och miljöbränsle
Prylar
Rengöringsmaskiner
Skog
Trädgård

Visar 24

av 320 produkter
Stiga Multiclip 47

Stiga Multiclip 47

45cm

270 kr
I lager

Åkgräsklippare

Sida 1 av 14
123456789
14

Stiga

Stiga, en ledande aktör inom trädgårdsmaskiner, erbjuder en omfattande och imponerande produktlinje som tar trädgårdsarbete till en ny nivå. Med fokus på innovation och hög kvalitet har Stiga skapat ett sortiment som möter behoven hos både professionella trädgårdsmästare och entusiastiska hemmaodlare.

Gräsklippare från Stiga är kända för sin kraft och precision, och det breda utbudet täcker allt från kompakta modeller för små trädgårdar till kraftfulla åkgräsklippare för större områden. Den avancerade teknologin i Stigas gräsklippare garanterar effektivitet och perfekta resultat varje gång.

För de som vill minska sin egen arbetsinsats har Stiga introducerat robotgräsklippare med avancerad autonomi och smarta funktioner. Dessa innovativa maskiner tar hand om gräsklippningen automatiskt, vilket ger trädgårdsägare mer tid att njuta av sin gröna oas.

Stigas sortiment inkluderar också andra oumbärliga trädgårdsmaskiner, som trimmers och lövblåsare, som är konstruerade med samma fokus på prestanda och hållbarhet. Med Stigas pålitliga trädgårdsmaskiner blir trädgårdsarbete inte bara en nödvändig uppgift utan en glädjefylld och effektiv aktivitet.