/ Klippo Excellent H Gräsklippare
Fraktfritt
K810-0008.jpg
K810-0018.jpg
K810-0020.jpg
Klippo Excellent H Gräsklippare
Youtube video
K810-0008.jpg
K810-0018.jpg
K810-0020.jpg
Klippo Excellent H Gräsklippare
Youtube video
K810-0008.jpg
Ersatt produkt
Klippo

Klippo Excellent H Gräsklippare

Med Honda-motor
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 9678627-01

Klippo Excellent H är en robust gräsklippare utrustad med en tystgående och ren Svanenmärkt motor från Honda som dessutom är miljömärkt med Svanen. Klippbredden på 48 cm kombinerat med mulching-klippsystem och den helgjutna aluminiumkåpan har gjort den till en mycket omtyckt gräsklippare! Aluminiumkåpan är försedd med en insats som är avtagbar för att få gräsklipparen att fungera som en bakutkastare och kan därför med lätthet klippa även i tjockt och högt gräs. Gräsklipparen är utrustad med Auto Choke och utan gasreglage vilket innebär att man slipper choka manuellt och får en mycket mer lättstartad motor. Excellent H's avvibrerande handtag är konstruerat för att passa alla och  motverkar effektivt skador i armar och leder. Den miljömärkta motorn från Honda har ett fast varvtal på 2900 rpm som ser till att gräsklipparen får högsta tänkbara effekt på 2,7 kW(3,7 hk).

 

Cross-cut knivar - för ett exceptionellt klippresultat

Mulching-klippsystem med fyra skär på knivarna finfördelar gräsklippet och ger åter gödning till gräsmattan för ett perfekt klippresultat.
 

Klippning av mycket högt gräs

Mulching-insatsen som är demonterbar medför effektiv klippning i högt och tjockt gräs.
 

Avvibrerande handtag

För dig som klipper intensivt och ofta så är det avvibrerande handtaget med mjukt grepp konstruerat för att motverka vibrationsskador i armar och leder.
 

Miljömärkt med Svanen

För att en gräsklippare ska förtjäna en SVAN-märkning ställs höga krav på tillverkning av maskinen, avgasutsläpp och buller.

 

Motorolja på köpet!

Till alla våra Klippo-gräsklippare ingår nu Husqvarnas högkvalitativa motorolja WP4T SAE30 - ett utmärkt skydd för Klippos 4-taktsmotorer.

Produktspecifikationer
Effekt
2.7 kW
Drivkälla
Bensin 4-takt
Cylindervolym
145 cm³
Drivning
no
Elstart
no
Klippbredd cm
48 cm
Klipphöjd max
60 mm
Klipphöjd min
30 mm
Mulching
yes
Uppsamlare
no
Knivtyp
Cross Cut
Motor
GCVX-145
Motortillverkare
Honda
Ljudnivå
91 dB(A)
Vikt
27.5 kg
Färg
Röd
Klippo
yes
Garanti
2 år