Start / Trädgård / Gräsklippare & Tillbehör / Gräsklippare

Gräsklippare

Ett stort sortiment gräsklippare med allt från dom minsta icke självgående mulching gräsklipparna till kraftfulla självgående gräsklippare med både uppsamlare, mulcher och sidoutkast.

Husqvarna Klippo Gräsklippare
Husqvarna Klippo Gräsklippare
178 produkter
934934
9 mm9 mm
24 mm24 mm
0 kW1 kW
Husqvarna
Nyhet
Husqvarna Klippo LB553Se Gräsklippare

Husqvarna Klippo LB553Se Gräsklippare

Kampanj! t.o.m. 21/8

10 900 kr
I lager

T.o.m. 21/8 | Klicka hem din evighetsmaskin idag!

Sommarkampanj Husqvarna Klippo

Sida 1 av 8
12345678
Rädda gräsmattan under torkan
Klippo – en svensk klassiker
Så fixar du den perfekta gräsmattan

Vilken gräsklippare passar min gräsmatta bäst?

Om du regelbundet klipper din gräsmatta mår gräset bra. Detta för att de mindre strån du klipper av förmultnar snabbt och blir näring och och då blir gräsmattan blir tät och stark. Klipper du inte så ofta så ökar behovet av att kunna använda uppsamlare för att få ett snyggt klippresultat

Bra att veta om gräsklippare

Det finns flera olika typer av gräsklippare, från handgräsklippare, eldrivna gräsklippare, batteridrivna gräsklippare till motordrivna gräsklippare. Hur ska man veta vilken typ av gräsklippare man behöver? Har du en större gräsmatta kan en manuellt driven klippare vara tidsödande och istället en bensindriven att föredra. Har du sluttningar så underlättar det att välja en motorgräsklippare med drivning. Väljer du en ren mulchingklippare så är både klippkåpa och kniv optimerade för den typen av klippning som slår sönder gräset fint och man slipper strängarna av klippt gräs på gräsmattan. Väljer du en gräsklippare med sidoutkast eller uppsamlare så är kniven utformad att med hög hastighet slänga ut gräset på sidan eller i uppsamlaren.