Kläder & Arbetskläder

Handskar

Kläder & Arbetskläder

Vi erbjuder ett brett sortiment med arbetshandskar av bästa kvalitet ifrån leverantörer som HestraJob, Husqvarna och Stihl.

Läs mer
Visar 70 produkter

Handskar

Sortering
Användningsområde
Varumärke
Storlek
Pris
Visa fler

Anläggning / Bygg / Verkstad

Här har vi samlat ett brett sortiment av handskar för dig som jobbar inom bygg, anläggning eller verkstad. Vare sig du är elektriker som utför precisionsarbeten eller snickare som tar i med hela handen hittar du rätt modell i vårt sortiment.

Trädgård

Vårt sortiment innehåller smidiga handskar med hög precision som skyddar dina händer i både torra och blöta miljöer, perfekta för trädgårdsarbetet.

Skogsarbete

Händerna är våra bästa verktyg, därför är det så viktigt att skydda dem mot stötar, väder och smuts. Vi har ett heltäckande utbud av högkvalitativa skyddshandskar som erbjuder just detta. Våra skyddshandskar skyddar bland annat mot vatten och vind samtidigt som dom erbjuder bra grepp, hög komfort & passform samt god ventilation. Finns även med inbyggt sågskydd.

 

Kyla / Vinter

Det finns inga genvägar när man bygger handskar som ska skydda mot kyla, väta och vind. Konstruktion och detaljer är viktiga, vi har lång erfarenhet av handskar för vinterbruk. Vi använder effektiva, patenterade material som Windstopper, Gore-Tex och Czone i många av våra modeller. Du som jobbar utomhus på vintern känner skillnaden.

Svets / Värme

Svetsare behöver handskar som skyddar mot värme, flammor och smält metall. I kategorin svets/värme har vi handskar av kraftigt läder och kevlartråd för att skydda dina händer och samtidigt ge dig den rörlighet du behöver.

Lågrisk / allround

Ibland räcker det med handskar utan hög skyddsfunktion. Självklart vill du ändå att den ska vara skön och rejäl. Här hittar du modeller som passar för exempelvis montering, måleri och parkarbeten.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt