Handskar

Skydda händerna med ett par högkvalitativa handskar.

Handskar för skogsarbete
Handskar för skogsarbete
9 till att visa...
6 till att visa...
23 till att visa...
2 till att visa...

Visar 24

av 365 produkter
Husqvarna Handske Classic Onesize

Husqvarna Handske Classic Onesize

One size

197 kr
I lager
Stihl Arbetshandske för barn - Handske Storlek S (5 - 7 år)

Från

105 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Sida 1 av 16
123456789
16
Josefines fem bästa trädgårdstips
Skogsapparna du inte får missa
Handskar för skogsarbete

Anläggning / Bygg / Verkstad
Här har vi samlat ett brett sortiment av handskar för dig som jobbar inom bygg, anläggning eller verkstad. Vare sig du är elektriker som utför precisionsarbeten eller snickare som tar i med hela handen hittar du rätt modell i vårt sortiment.

Trädgård
Vårt sortiment innehåller smidiga handskar med hög precision som skyddar dina händer i både torra och blöta miljöer, perfekta för trädgårdsarbetet.

Kyla / Vinter
Det finns inga genvägar när man bygger handskar som ska skydda mot kyla, väta och vind. Konstruktion och detaljer är viktiga, vi har lång erfarenhet av handskar för vinterbruk. Vi använder effektiva, patenterade material som Windstopper, Gore-Tex och Czone i många av våra modeller. Du som jobbar utomhus på vintern känner skillnaden.

Svets / Värme
Svetsare behöver handskar som skyddar mot värme, flammor och smält metall. I kategorin svets/värme har vi handskar av kraftigt läder och kevlartråd för att skydda dina händer och samtidigt ge dig den rörlighet du behöver.

Lågrisk / Allround
Ibland räcker det med handskar utan hög skyddsfunktion. Självklart vill du ändå att den ska vara skön och rejäl. Här hittar du modeller som passar för exempelvis montering, måleri och parkarbeten.