Handskar

Skydda händerna med ett par högkvalitativa handskar.

Handskar för skogsarbete
Handskar för skogsarbete
88 produkter
55
HestraJob
-6%
HestraJob Kobolt Tan Arbetshandske

HestraJob Kobolt Tan Arbetshandske

Populär montagehandske

99 kr105 kr
I lager
Gå till
Sida 1 av 4
1234
Skogsapparna du inte får missa
Handskar för skogsarbete
Josefines fem bästa trädgårdstips

Anläggning / Bygg / Verkstad
Här har vi samlat ett brett sortiment av handskar för dig som jobbar inom bygg, anläggning eller verkstad. Vare sig du är elektriker som utför precisionsarbeten eller snickare som tar i med hela handen hittar du rätt modell i vårt sortiment.

Trädgård
Vårt sortiment innehåller smidiga handskar med hög precision som skyddar dina händer i både torra och blöta miljöer, perfekta för trädgårdsarbetet.

Kyla / Vinter
Det finns inga genvägar när man bygger handskar som ska skydda mot kyla, väta och vind. Konstruktion och detaljer är viktiga, vi har lång erfarenhet av handskar för vinterbruk. Vi använder effektiva, patenterade material som Windstopper, Gore-Tex och Czone i många av våra modeller. Du som jobbar utomhus på vintern känner skillnaden.

Svets / Värme
Svetsare behöver handskar som skyddar mot värme, flammor och smält metall. I kategorin svets/värme har vi handskar av kraftigt läder och kevlartråd för att skydda dina händer och samtidigt ge dig den rörlighet du behöver.

Lågrisk / Allround
Ibland räcker det med handskar utan hög skyddsfunktion. Självklart vill du ändå att den ska vara skön och rejäl. Här hittar du modeller som passar för exempelvis montering, måleri och parkarbeten.