Alkylatbensin

Letar du efter ett bränsle som ger både kraftfull prestanda och samtidigt minskar miljöpåverkan? Då är alkylatbensin det perfekta valet för dig! Alkylatbensin är en högkvalitativ bränsletyp som erbjuder en rad fördelar för både 2-takts- och 4-taktsmotorer samt för miljön.

Avfettning & Rengöringsmedel
Avfettning & Rengöringsmedel
Miljöbränsle
Miljöbränsle
Smörjmedel
Smörjmedel
Tillbehör oljor och bensin
Tillbehör oljor och bensin

Visar 24

av 12 produkter
Aspen Alkylatbensin  2-takt, 5l 108st

Aspen 2- takt 5L Alkylatbensin

Från

12 663 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Nyhet
Aspen 25L Classic Vehicle Fuel
1 624 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Sida 1 av 1
1

Vad är alkylatbensin?

Alkylatbensin är en speciell typ av bensin som tillverkas genom att råolja raffineras på ett sätt som eliminerar skadliga föroreningar som bensendier, svavelföreningar och aromater. Resultatet är en renare och mer miljövänlig bränsleblandning som ger mer effektiv förbränning och därmed minskar utsläppen av skadliga ämnen.

Fördelarna med alkylatbensin:
Renare förbränning: Alkylatbensin brinner renare än konventionell bensin, vilket minskar utsläppen av skadliga ämnen som kolväten och partiklar. Detta gör det till ett miljövänligare alternativ för både användare och omgivande miljö.
Förbättrad motorskydd: Den rena sammansättningen av alkylatbensin minskar risken för avlagringar och föroreningar i motorn, vilket resulterar i förbättrad prestanda och längre livslängd för motorn, oavsett om det är en 2-takts- eller 4-taktsmotor.
Lättstartad: Alkylatbensin är känd för sin utmärkta startegenskaper, vilket gör det till ett idealiskt bränsle för både små och stora motorer. Detta är särskilt fördelaktigt för användare av motorsågar, gräsklippare och andra trädgårdsredskap, oavsett om de är utrustade med 2-takts- eller 4-taktsmotorer.
Lägre underhållskostnader: Genom att minska risken för avlagringar och föroreningar i motorn minskar alkylatbensin behovet av regelbunden rengöring och underhåll, vilket sparar både tid och pengar för användarna.
Bättre luftkvalitet: Genom att minska utsläppen av skadliga ämnen bidrar alkylatbensin till att förbättra luftkvaliteten och minska miljöpåverkan från förbränningsmotorer.

Alkylatbensin är ett utmärkt val för användare som söker en miljövänligare och effektivare bränsle för sina 2-takts- och 4-taktsmotorer. Med sina fördelar för både prestanda och miljö är alkylatbensin det perfekta alternativet för alla som vill maximera motorens livslängd samtidigt som de minskar sin miljöpåverkan. Välj alkylatbensin och upplev skillnaden redan idag!