Start / Skog / Motorsåg & Skärutrustning / Stångsågar

Stångsågar

Med en stångsåg eller stamkvistare som det också heter blir stamkvistning och kapning av grenar på höga höjder säkert och lekande lätt.

Motorsåg
Motorsåg
Sågkedjor / Motorsågskedjor
Sågkedjor / Motorsågskedjor
Sågsvärd
Sågsvärd
Service- & slitdelar till motorsåg
Service- & slitdelar till motorsåg
Tillbehör till motorsåg
Tillbehör till motorsåg
cm
cm

Visar 24

av 42 produkter
Fraktfritt
Husqvarna 120iTK4-P Stångsåg

Husqvarna 120iTK4-P Stångsåg

Inkl. batteri och laddare

3 690 kr
I lager
Fraktfritt
Husqvarna 530iPT5 Batteristångsåg
12 495 kr
+Paketartikel
Gå till

Glöm inte hjälmen!

Till alla hjälmar
Sida 1 av 2
12
Så servar du din motorsåg
Vikten av sågskyddskläder
Montera svärd och kedja på motorsåg

När man jobbar i naturen kan det ibland uppstå situationer där onaturliga arbetspositioner blir svåra att undvika. Med en stångsåg, eller grensåg och stamkvistare som det också kallas blir de allra mest komplicerade uppdragen lätta och framförallt säkrare att utföra. Utrustade med teleskopfunktion anpassas enkelt längden av stångsågen och sågning på olika höjd blir ergonomiskt och lekande lätt.

Driftsäkra bensindrivna stångsågar gör att kapning av grenar och kvistar på hög höjd går snabbt och enkelt samtidigt som man står på ett säkert avstånd.

För arbete i städer eller på kyrkogårdar där ett miljövänligt och tyst utfört arbete står i fokus är en batterimaskin det bäst lämpade alternativet. Med lägre ljudnivå och utan avgaser blir jobbet både mer hälsosamt samtidigt som inte omgivningen störs av höga ljud.

Dagens batterier har dessutom så pass bra kapacitet att en laddning räcker lika långt som en tank bensin. Litiumjonbatteriet håller dessutom för hundratals laddningar. Köp till ett extra batteri så kan ett laddas under tiden du arbetar och på så vis minskas onödiga driftstopp.