Start / Skog / Röjsåg & Trimmer / Grästrimmer & gräsröjare

Grästrimmer & gräsröjare

Grästrimmer och gräsröjsåg för gräskanter och sly.

91 produkter
Husqvarna
Fraktfritt
Husqvarna 336 FR Röjsåg inkl sele och tre skärutrustningar

Husqvarna 336 FR Röjsåg inkl sele och tre skärutrustningar

Smidig kombimaskin

5 695 kr
I lager
Stihl
Fraktfritt
Stihl FS131 Röjpaket
5 795 kr
+Paketartikel
Gå till

Janne visar hur man byter trimmertråd på Husqvarna

Se vår instruktionsfilm

Sida 1 av 4
1234
Ladda maskinparken med batterier
7 tips för smidigare slyröjning
Ladda trimmertråd på din röjsåg från Husqvarna

Grässtrån och ogräs växer sig snabbt högt i trånga utrymmen av trädgården. För att få en fin gräsmatta är det därför viktigt att trimma kanterna på gräsmattan på rätt sätt. Vissa gräsklippare klarar de trånga partierna kring buskar, träd och rabatter bättre än andra – men för bästa resultat krävs det ofta kompletterande grästrimmer eller gräsröjsåg.

Grästrimmer

En trimmer är bra både för att klippa gräset längs fasaden och snygga till kanterna längst rabatten. Trimmers kommer i många olika varianter; batteridrivna, bensindrivna och eldrivna med nätanslutning. Dessutom finns det även hjulburna varianter, som är en perfekt kombination mellan gräsklippare och trimmer. Vilken slags trimmer du väljer beror helt på hur stor tomten är och hur mycket gräs du vill ta bort.

Gräsröjare

Gräsröjaren är ett kraftigt redskap som med fördel kan användas vid borttagning av större gräspartier eller kraftigt ogräs. Den kan utrustas med ett flertal skärverktyg som trimmerlina, plastknivar, gräsklinga, och gräskniv. Gräsröjaren arbetar efter samma princip som en trimmer, men bärs med sele och går oftast på bensin.