Start / Skog / Röjsåg & Trimmer / Grästrimmer & gräsröjare

Grästrimmer & gräsröjare

Grästrimmer och gräsröjsåg för gräskanter och sly.

94 produkter
398398
Husqvarna
-27%
Husqvarna 336 FR Röjsåg

Husqvarna 336 FR Röjsåg

3 skärutrustningar medföljer

4 369 kr5 990 kr
I lager

Missa inte

Brett sortiment av trimmerlinor

Till trimmerlinor
Sida 1 av 4
1234
Ladda maskinparken med batterier
Ladda trimmertråd på din röjsåg från Husqvarna
7 tips för smidigare slyröjning

Grässtrån och ogräs växer sig snabbt högt i trånga utrymmen av trädgården. För att få en fin gräsmatta är det därför viktigt att trimma kanterna på gräsmattan på rätt sätt. Vissa gräsklippare klarar de trånga partierna kring buskar, träd och rabatter bättre än andra – men för bästa resultat krävs det ofta kompletterande grästrimmer eller gräsröjsåg.

Grästrimmer
En trimmer är bra både för att klippa gräset längs fasaden och snygga till kanterna längst rabatten. Trimmers kommer i många olika varianter; batteridrivna, bensindrivna och eldrivna med nätanslutning. Dessutom finns det även hjulburna varianter, som är en perfekt kombination mellan gräsklippare och trimmer. Vilken slags trimmer du väljer beror helt på hur stor tomten är och hur mycket gräs du vill ta bort.

Gräsröjare
Gräsröjaren är ett kraftigt redskap som med fördel kan användas vid borttagning av större gräspartier eller kraftigt ogräs. Den kan utrustas med ett flertal skärverktyg som trimmerlina, plastknivar, gräsklinga, och gräskniv. Gräsröjaren arbetar efter samma princip som en trimmer, men bärs med sele och går oftast på bensin.