Start / Skog / Röjsåg & Trimmer / Grästrimmer & gräsröjare

Grästrimmer & gräsröjare

Grästrimmer och gräsröjsåg för gräskanter och sly.

90 produkter
288288
Husqvarna
-30%
Husqvarna 336 FR Röjsåg inkl sele och tre skärutrustningar

Husqvarna 336 FR Röjsåg inkl sele och tre skärutrustningar

Smidig kombimaskin

4 889 kr6 990 kr
I lager
Stihl
-9%
Stihl FS131 Röjpaket
5 695 kr6 260 kr
+Paketartikel
Gå till

Fyll på förrådet!

Trimmerlinor och trimmerknivar

Till trimmerlinor
Sida 1 av 4
1234
Ladda maskinparken med batterier
7 tips för smidigare slyröjning
Ladda trimmertråd på din röjsåg från Husqvarna

Grässtrån och ogräs växer sig snabbt högt i trånga utrymmen av trädgården. För att få en fin gräsmatta är det därför viktigt att trimma kanterna på gräsmattan på rätt sätt. Vissa gräsklippare klarar de trånga partierna kring buskar, träd och rabatter bättre än andra – men för bästa resultat krävs det ofta kompletterande grästrimmer eller gräsröjsåg.

Grästrimmer

En trimmer är bra både för att klippa gräset längs fasaden och snygga till kanterna längst rabatten. Trimmers kommer i många olika varianter; batteridrivna, bensindrivna och eldrivna med nätanslutning. Dessutom finns det även hjulburna varianter, som är en perfekt kombination mellan gräsklippare och trimmer. Vilken slags trimmer du väljer beror helt på hur stor tomten är och hur mycket gräs du vill ta bort.

Gräsröjare

Gräsröjaren är ett kraftigt redskap som med fördel kan användas vid borttagning av större gräspartier eller kraftigt ogräs. Den kan utrustas med ett flertal skärverktyg som trimmerlina, plastknivar, gräsklinga, och gräskniv. Gräsröjaren arbetar efter samma princip som en trimmer, men bärs med sele och går oftast på bensin.