Alla kampanjer

Stihl iMow

Alla kampanjer

Stihl iMow robotgräsklippare - En pålitlig, snabb och effektiv kompanjon i trädgården.

Läs mer
Visar 21 produkter

Stihl iMow

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

Allt du behöver veta om Stihl iMOW robotgräsklippare

En iMOW robotgräsklippare är genvägen till en perfekt gräsmatta och fler lediga timmar på sommaren. Det är en av de snabbaste robotgräsklipparna på marknaden, den klarar upp till 45% lutning och håller en låg ljudnivå. iMOW är en så kallad bioklippare. Det innebär att de klipper gräset i så små bitar att det inte behöver samlas upp, tvärt om försvinner gräsklippet direkt ner i gräsmattan och ger gräsmattan värdefull näring.

 

Installationstips

Det är enkelt att komma igång med din iMOW robotgräsklippare. Du placerar ut en begränsningsslinga som markerar området som maskinen skall klippa, eventuella rabatter, prydnader eller andra fasta objekt som du är rädd om gör du en så kallad ö runt för att undvika att maskinen går emot. Vår rekommendation är att man fäster slingan ovan jord eftersom gräset inom kort kommer växa över och täcka slingan ändå. På så vis slipper du lägga ner tid och arbete med att gräva ner slingan. Efter att slingan är utplacerad går du igenom installationsguiden i maskinen och den är sedan redo för att sköta sitt arbete och du får mer tid över till annat.

Säkerhetsfunktioner på iMOW

I maskinen sitter lyftsensorer som gör så att ett larm utlöses så snart maskinen lyfts upp. Du kan dessutom ställa in en personlig PIN-kod som då blir obligatorisk att slå in för att starta igång maskinen. Detta är en garanti för att minska stöldrisken. Vad gäller skärutrustningen så är iMOWs utrustad med en säkerhetskniv som både är effektiv och vänder rotationsriktning. Även här används lyftsensorerna, men i detta fall i syfte att stoppa kniven omgående. Runtom kniven är det dessutom ett väl tilltaget säkerhetsavstånd. iMOWs krocksensorer känner av allt som är över 8 cm högt. Den kommer då att byta riktning och klippa vidare.

 

Förkortningar

Stihl iMow modellbeteckningar kommer med vissa kombinationer av bokstäver som gör det lättare att välja rätt maskin för just dig! Alla robotar med P i modellnamnet kommer med ökad prestanda för att klara klippa över större ytor. Kort och gott P = Prestanda. Robotgräsklippare som istället, eller även har ett C i modellbeteckningen kommer med app-styrning så att du alltid har full kontroll över din maskin med din smartphone eller surfplatta.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt