Start / Kläder & Arbetskläder / Arbetsbyxor / Fritidsbyxor

Fritidsbyxor

Upptäck den ultimata komforten och funktionaliteten hos våra fritids- och friluftsbyxor. Oavsett om du älskar att vandra i naturen, träna utomhus eller bara vill ha bekväma och stilsäkra kläder för vardagsbruk, erbjuder vårt sortiment av fritidsbyxor den perfekta kombinationen av hållbarhet, flexibilitet och modern design.

Regnbyxor
Regnbyxor
Sågskyddsbyxor
Sågskyddsbyxor

Visar 24

av 46 produkter
Nyhet
Husqvarna Xplorer Fritidspaket Herr

Husqvarna Xplorer Fritidspaket Herr

Paket i äkta Husqvarna-anda!

3 395 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 2
12
Maskinklippets Storleksguide
Skogsapparna du inte får missa
10 tips till svampplockaren

Våra fritids- och friluftsbyxor är skapade för att möta kraven från dagens aktiva livsstil. Vi förstår vikten av kläder som inte bara ser bra ut utan också ger optimal prestanda och bekvämlighet. Oavsett om du är ute efter ett par mångsidiga byxor för dina äventyr i naturen eller om du bara vill klä dig i något bekvämt under avslappnade dagar, har vi det perfekta alternativet för dig.

Våra fritidsbyxor är tillverkade av högkvalitativa material som inte bara är slitstarka utan också ger god rörelsefrihet. Den avancerade designen kombinerar funktion och stil, vilket gör dem lämpliga för olika aktiviteter. Många av våra modeller är utrustade med praktiska funktioner som flera fickor för förvaring av små föremål, justerbara midjeband för en perfekt passform och fuktreglerande egenskaper för att hålla dig torr och bekväm.

För friluftsentusiaster erbjuder vi speciellt utformade friluftsbyxor som klarar av tuffa terränger och väderförhållanden. Dessa byxor är konstruerade med tanke på hållbarhet och har förstärkta sömmar och vattentäta material för att ge ett pålitligt skydd under utomhusaktiviteter. Dessutom är de lätta och andningsbara för att säkerställa maximal komfort även under intensiva aktiviteter.

Oavsett om du föredrar en avslappnad och ledig stil eller om du är ute efter teknisk prestanda för dina äventyr, har våra fritids- och friluftsbyxor allt du behöver. Utforska vårt sortiment och investera i kvalitetskläder som kommer att följa med dig på alla dina äventyr och samtidigt hålla dig bekväm och stilsäker. Ge dig själv friheten att utforska världen med kläder som är skapade för att möta kraven från dagens moderna och aktiva livsstil.