Start / Trädgård / Handredskap för Trädgården / Multi-star® redskapssystem

Multi-star® redskapssystem

Ett klick - obegränsat med möjligheter! WOLF-Garten redskapssystem multi-star® är något för ansträngande och ryggpåfrestande arbeten.

70 produkter
3939
WOLF-Garten
-16%
WOLF-Garten EA-M Såhjul multi-star®

WOLF-Garten EA-M Såhjul multi-star®

Justerbar i 6 lägen

250 kr299 kr
I lager
WOLF-Garten
-23%
WOLF-Garten Takrensare
950 kr1 228 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 3
123
Josefines fem bästa trädgårdstips
Att tänka på när du beskär fruktträd
Ta hand om din trädgård inför vintern

Multimöjligheter
De allra flesta känner igen sig i samlaren. I unga år kanske det var vackra glaskulor, suddisar eller tennsoldater. Oavsett pryl vet vi alla att det infann sig ett välbehag när samlingen utökades, eller i allra bästa fall blev komplett. Denna sköna känsla, kombinerad med funktion har, tyska WOLF-Garten tagit fasta på i sitt multi-star redskapssystem.

Systemtänk
Drömmen om att ha ett välstädat förrådsutrymme är ingen unik dröm. Tänk om skrymmande redskap som tar plats längst väggarna i förrådet var ett minne blott, utan att för den saken skull ge avkall på själva antalet verktyg. Sedan lanseringen 1982 har Wolf-Garten multi-star redskapssystem varit state of the art. Det är genuin genomgående kvalité, funktionalitet och ergonomi i ett. Och att systemet sedan erbjuder 35 års garanti gör inte det hela mindre lockande.

Det Säger Bara Klick
Redskapssystemet är ett smidigt klicksystem med över 15 handtag och 70 redskap.Redskapet kopplas ihop med skaftet med ett litet klick. Skaften är gjort av ultralätt aluminium, högkvalitativt trä eller hållbar plast och kan kombineras med över 70 olika redskap. Det finns knappast något användningsområde i hem eller trädgård som inte går att lösa med ett multi-star-redskap – från jordbearbetning och rengöring till beskärning och snöröjning. Dessutom passar alla redskap på alla skaft: med snabb huvudräkning betyder det över tusen möjligheter!