Start / Skog / Skogsutrustning / Skogsverktyg

Skogsverktyg

Vi har ett brett utbud av skogsverktyg för arbetet i skogen. Här hittar du verktygsbälten, hölster, brytjärn och mycket annat som behövs i skogsarbetet.

3 till att visa...
2 till att visa...

Visar 24

av 122 produkter
Husqvarna
Husqvarna Verktygsbälte komplett

Husqvarna Verktygsbälte komplett

Inkl. Verktyg

1 795 kr
I lager
Stihl
-40%
Stihl Verktygsbälte
749 kr1 254 kr
+Paketartikel
Gå till

Fällor att undvika vid trädfällning

Sida 1 av 6
123456
Skogsapparna du inte får missa
5 tips för en säkrare kvistning
Experttips från Ann Elisabeth Jacobsen

Skogsverktygen du finner på Maskinklippet är framtagna av leverantörer med många års erfarenhet. De har i över 100 år använts av professionella användare och med tiden utvecklats i hög takt för att tillgodose de behov som finns.

Vilken utrustning behöver jag vid trädfällning?

Det finns en hel del hjälpmedel vid trädfällning och med rätt kunskap blir fällningen lättare och framförallt säkrare. Kilar, brytjärn och vid mer avancerade fällningar trädfällriktare så kallad Pusher.

Verktygshölster och Verktyg

Håll ordning på din utrustning och se alltid till att ha viktiga verktyg nära till hands. Med smarta och praktiska verktygshölster får du plats med all nödvändig utrustning. Allt ifrån hållare till kil, lyftsax och lyftkrok till hållare för brytjärn och sist men absolut det viktigaste - första förband!

Vinschar och Kättingar

Vid hantering och förflyttning av stockar kan vinschar och kättingar vara ett alternativ. Med olika snarkättingar, timmersaxar och block förenklas lunning och lyft och du får stockarna dit du vill.