Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Avfallshantering

Avfallshantering

Upptäck vårt breda utbud av soptunnor, avfallsvagnar och städvagnar – tillverkade med högkvalitativa material för effektiv sophantering. Optimala lösningar för en renare och mer organiserad miljö, både för hushåll och företag.

cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 54 produkter
Konga Mekaniska
Kongamek Galvaniserad Tunna 115 L

Kongamek Galvaniserad Tunna 115 L

1 989 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Sida 1 av 3
123

Soptunnor, avfallsvagnar och städvagnar är oumbärliga verktyg för effektiv sophantering och avfallshantering. Sortimentet av dessa produkter erbjuder praktiska lösningar för att underlätta daglig renhållning, oavsett om det är för hushåll, företag eller offentliga platser.

De robusta avfallslösningarna är tillverkade av högkvalitativa material för långvarig användning och minimerar risken för läckage och lukt. Med smarta designfunktioner som lock, hjul och handtag blir sophanteringen enklare och mer bekväm. Städvagnarna är utformade för att möta kraven inom professionell städning och underlättar transporten av rengöringsutrustning.

Dessa produkter strävar efter att vara både praktiska och funktionella. Utforska det omfattande sortimentet av soptunnor, avfallsvagnar och städvagnar för att hitta de optimala lösningarna för en renare och mer organiserad miljö. Investera i pålitliga sophanteringsprodukter för att främja en hälsosam och hållbar livsstil.