Lådvagnar

Maximera organiseringen med våra högkvalitativa lådvagnar, skapade för en effektiv och smidig materialhantering. Utforska vårt sortiment för skräddarsydda lösningar och investera i lådvagnar som förbättrar arbetsflödet och ökar produktiviteten i din arbetsmiljö.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 42 produkter
Konga Mekaniska
Kongamek Blå Lådvagn

Kongamek Blå Lådvagn

Bromsad

5 409 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Sida 1 av 2
12

Välkommen till vårt sortiment av praktiska lådvagnar, perfekta för en smidig och organiserad materialhantering inom olika arbetsmiljöer. Våra högkvalitativa lådvagnar är designade för att maximera lagringskapaciteten och effektivisera plock- och packprocesser.

Oavsett om det är på lager, verkstad eller butik, erbjuder vårt sortiment av lådvagnar en mångsidig lösning för att hantera och transportera smådelar och verktyg. Med användarvänlig design gör våra lådvagnar det enkelt att organisera och komma åt ditt material, vilket ökar produktiviteten.

Investera i våra lådvagnar för att skapa en mer strukturerad arbetsmiljö och förbättra effektiviteten. Utforska vårt breda utbud idag för att hitta högpresterande och skräddarsydda lådvagnar som passar perfekt för dina specifika behov.