Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Säckkärror & Pirror

Säckkärror & Pirror

Smidig och säker materialtransport med våra pålitliga säckkärror, även kända som pirror eller magasinkärror. Effektivisera arbetsflödet och minimera ansträngningen vid hantering av laster inom lager, byggindustrin och andra materialhanteringsmiljöer.

kg
kg
cm
cm

Visar 24

av 35 produkter
Kongamek Svart Dragkärra

Kongamek Svart Dragkärra

Obromsad

4 995 kr
I lager
Sida 1 av 2
12

Upptäck vårt sortiment av högpresterande säckkärror, även kända som pirror eller magasinkärror, skapade för att underlätta och effektivisera transporten av tunga laster. Våra säckkärror är konstruerade med fokus på användarvänlighet och robusthet, vilket gör dem till oumbärliga verktyg inom lager, byggindustrin och andra materialhanteringsmiljöer.

Den ergonomiska designen och de starka materialen som används i våra säckkärror gör dem till pålitliga följeslagare för säker och effektiv transport. Oavsett om det är på trånga utrymmen, i trappor eller över ojämn terräng, våra säckkärror är utformade för att klara olika utmaningar och göra materialhanteringen smidigare.

Investera i våra säckkärror för att förbättra arbetsflödet och minimera den fysiska ansträngningen vid förflyttning av tunga laster. Utforska vårt varierade sortiment idag och hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina specifika behov.