Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Långgodsvagnar

Långgodsvagnar

Effektiv hantering av långa varor med våra specialdesignade långgodsvagnar. Optimera materialtransporten och minimera riskerna med våra högkvalitativa lösningar för långa och skrymmande gods.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 12 produkter
Kongamek Blå Långgodsvagn

Kongamek Blå Långgodsvagn

Obromsad

3 695 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Kongamek Blå Långgodsvagn
51 695 kr
Ej i lager
Gå till
Sida 1 av 1
1

Välkommen till vårt sortiment av mångsidiga långgodsvagnar, specialdesignade för att hantera och transportera långa eller skrymmande varor på ett effektivt sätt. Våra högkvalitativa långgodsvagnar är konstruerade för att möta de unika utmaningarna inom materialhantering och logistik för långa gods.

Oavsett om det är inom lager, produktion eller distributionscenter, erbjuder våra långgodsvagnar en pålitlig lösning för att säkert transportera och organisera längre varor. Med robust konstruktion och användarvänlig design möjliggör våra långgodsvagnar en smidig hantering av material, vilket ökar arbetsflödet och minskar risken för skador på lasten.

Investera i våra långgodsvagnar för att optimera din materialhantering och maximera användningen av utrymme. Utforska vårt breda sortiment idag för att hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina specifika behov.