Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Rostfria Vagnar

Rostfria Vagnar

Säker och hygienisk materialhantering med våra pålitliga rostfria vagnar. Upptäck mångsidigheten och hållbarheten för dina specifika krav inom livsmedelsindustrin, sjukvård och laboratoriemiljöer.

kg
kg
mm
mm
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 61 produkter
Kongamek 82,5 x 50 cm Rostfri 2 plan, C3

Kongamek 82,5 x 50 cm Rostfri 2 plan, C3

Bromsad

3 695 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Kongamek Rostfri Plattformsvagn, C3
8 795 kr
Ej i lager
Gå till
Sida 1 av 3
123

Välkommen till vår mångsidiga kollektion av rostfria vagnar, skapade för att möta höga krav på hygien och hållbarhet inom olika branscher. Våra högkvalitativa rostfria vagnar är designade för att möta specifika behov inom livsmedelsindustrin, sjukvården och andra känsliga områden där renlighet och rostbeständighet är av yttersta vikt.

Oavsett om det är rostfria transportvagnar för livsmedelshantering, medicinsk utrustning eller laboratoriebruk, erbjuder vår kollektion en bred variation av lösningar. Den rostfria konstruktionen ger inte bara exceptionell hållbarhet och motståndskraft mot korrosion, utan också enkel rengöring och underhåll, vilket uppfyller de högsta standarderna för hygien och säkerhet.

Investera i våra rostfria vagnar för att säkerställa en ren och effektiv materialhantering i miljöer där renlighet är avgörande. Utforska vårt omfattande sortiment idag och hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina specifika krav.