Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Plattformsvagnar

Plattformsvagnar

Effektiv och pålitlig materialtransport med våra högkvalitativa plattformsvagnar. Optimera arbetsflödet och öka produktiviteten med våra smidiga lösningar för enkel förflyttning av tunga laster.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 61 produkter
Konga Mekaniska
Kongamek 140 x 76 cm Röd Stor Plattformsvagn

Kongamek 140 x 76 cm Röd Stor Plattformsvagn

Obromsad

6 195 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Sida 1 av 3
123

Välkommen till vårt sortiment av plattformsvagnar, den ultimata lösningen för effektiv och smidig materialtransport inom olika arbetsmiljöer. Våra högkvalitativa plattformsvagnar är konstruerade för att hantera tunga laster och främja enkel och säker förflyttning av material.

Oavsett om det är på lager, produktionsanläggningar eller logistikcenter, erbjuder våra plattformsvagnar en pålitlig och mångsidig lösning för materialhantering. Med robust konstruktion och användarvänlig design möjliggör våra plattformsvagnar en smidig transport av varor, vilket ökar arbetsflödet och minskar risken för skador på lasten.

Investera i våra plattformsvagnar för att optimera din materialhantering och öka produktiviteten. Utforska vårt breda sortiment idag för att hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina specifika behov.