Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Hållbarhetsvagnar

Hållbarhetsvagnar

Utforska vårt miljövänliga sortiment av hållbarhetsvagnar, tillverkade av återvunna material för en grönare och mer medveten materialhantering. Gör ett hållbart val för din arbetsplats och planeten med våra högkvalitativa vagnar.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 4 produkter
Kongamek 90 x 54 cm Grå Zero

Kongamek 90 x 54 cm Grå Zero

Bromsad

4 160 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Kongamek 90 x 54 cm Grå Zero
6 595 kr
Ej i lager
Gå till
Sida 1 av 1
1

Upptäck vårt innovativa sortiment av hållbarhetsvagnar där varje vagn representerar en medveten satsning på miljön. Vi som leverantör är stolta över att erbjuda vagnar tillverkade av återvunna material, vilket minskar vårt ekologiska avtryck och främjar en mer hållbar framtid.

Varje hållbarhetsvagn i vårt sortiment är noggrant designad för att kombinera funktionalitet och miljöhänsyn. Genom att använda återvunna material prioriterar vi resurseffektivitet och reducerar mängden avfall. Fokus på hållbarhet sträcker sig från tillverkningsprocessen till produkternas användning och varje vagn är utformad för att möta höga standarder av kvalitet och miljömedvetenhet.

Investera i våra hållbarhetsvagnar för att stödja en cirkulär ekonomi och minska negativ påverkan på planeten. Utforska vårt breda utbud idag och bidra till en mer hållbar och miljövänlig materialhantering.