ESD Vagnar

Utforska vårt sortiment av ESD-vagnar - högkvalitativa, specialdesignade lösningar för att möta kraven inom elektrostatiskt känsliga områden. Med den senaste teknologin säkerställer våra ESD-vagnar pålitlig avledning av statisk elektricitet och minskar risken för skador på känslig elektronik.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 64 produkter
Kongamek 76 x 44 cm Elförzinkad ESD Bordsvagn 2 plan

Kongamek 76 x 44 cm Elförzinkad ESD Bordsvagn 2 plan

Obromsad

3 061 kr
I lager
Sida 1 av 3
123

Välkommen till vårt sortiment av ESD-vagnar, specialdesignade för att möta de strikta kraven inom elektrostatiskt känsliga områden. Som ledande leverantör strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa ESD-vagnar som effektivt skyddar elektroniska komponenter från elektrostatiska urladdningar. Våra ESD-vagnar är konstruerade med den senaste teknologin för att säkerställa en pålitlig avledning av statisk elektricitet och minska risken för skador på känslig elektronik.

Oavsett om det gäller produktion, montering eller transport av elektroniska komponenter, erbjuder vårt sortiment av ESD-vagnar en säker och kontrollerad miljö för hantering och transport. Genom att investera i våra ESD-vagnar kan du minimera risken för elektriska störningar och säkerställa att din elektroniska utrustning förblir intakt och fungerande.

Med ergonomisk design och användarvänliga funktioner är våra ESD-vagnar idealiska för att möta de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. Utforska vårt sortiment idag för att hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för din verksamhet och garanterar en trygg hantering av elektrostatiskt känsliga komponenter.