Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Serveringsvagnar

Serveringsvagnar

Robusta och pålitliga serveringsvagnar för krävande serveringsmiljöer. Optimal funktionalitet och hållbarhet för att möta restaurang- och hotellbranschens höga standarder. Effektivisera din service med våra högkvalitativa och robusta serveringsvagnar.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 44 produkter
Konga Mekaniska
Kongamek Vit Brickvagn

Kongamek Vit Brickvagn

Bromsad

3 029 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Sida 1 av 2
12

Upptäck vårt sortiment av robusta serveringsvagnar, utformade för att möta kraven inom restaurang- och hotellbranschen med fokus på hållbarhet och funktionalitet. Våra högkvalitativa serveringsvagnar är konstruerade för att klara av krävande serveringsmiljöer och säkerställa en effektiv och pålitlig service.

Med en hållbar konstruktion och användarvänliga funktioner möjliggör våra serveringsvagnar enkel transport och servering av mat och dryck. Dessa robusta vagnar är perfekta för att hantera krävande arbetsflöden och garantera långvarig prestanda.

Investera i våra pålitliga och robusta serveringsvagnar för att höja effektiviteten i din verksamhet. Utforska vårt varierade utbud och hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina specifika krav.