Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Rullcontainers

Rullcontainers

Effektiv och säker materialtransport med våra högkvalitativa rullcontainers. Optimerat arbetsflöde och smidig förflyttning av paket och gods för att möta dina specifika behov inom lager, detaljhandel och logistik.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 50 produkter
Kongamek Elförzinkad Rullcontainer 4 sidor

Kongamek Elförzinkad Rullcontainer 4 sidor

Bromsad

5.795 kr
I lager
Sida 1 av 3
123

Utforska vårt breda sortiment av rullcontainers, den ultimata lösningen för effektiv transport av paket och gods inom olika arbetsmiljöer. Våra högkvalitativa rullcontainers är designade för att möta kraven inom lagerhantering, detaljhandel och logistik, och de erbjuder en smidig och säker lösning för förflyttning av varor.

Med användarvänlig design och robust konstruktion möjliggör våra rullcontainers enkel och effektiv materialtransport. Oavsett om det är plockning, packning eller förflyttning av varor mellan olika platser, är våra rullcontainers utformade för att optimera arbetsflödet och minimera manuell hantering.

Investera i våra rullcontainers för att öka effektiviteten och minska risken för skador på både personal och gods. Utforska vårt varierade utbud idag för att hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina specifika behov.