Byggvagnar

Välkommen till vårt omfattande sortiment av högkvalitativa byggvagnar, verktygsvagnar och skivvagnar, skräddarsydda för byggvaruhus och byggarbetsplatser. Som din pålitliga leverantör erbjuder vi robusta lösningar för att effektivisera er hantering och skapa en säker och organiserad arbetsmiljö.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Visar 24

av 27 produkter
Kongamek Elförzinkad Skivvagn

Kongamek Elförzinkad Skivvagn

Obromsad

4 395 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Sida 1 av 2
12

Välkommen till vårt omfattande sortiment av byggvagnar, verktygsvagnar och skivvagnar, skräddarsydda för att möta kraven på byggvaruhus och byggarbetsplatser. Som din pålitliga leverantör erbjuder vi högkvalitativa och robusta lösningar som är designade för att underlätta arbetsflödet och effektivisera hanteringen av verktyg och utrustning.

Våra verktygsvagnar är konstruerade med fokus på hållbarhet och funktionalitet, vilket gör dem idealiska för den tuffa miljön på byggarbetsplatser. Oavsett om det handlar om transport av tunga verktyg eller organiserad förvaring av smådelar, har vi vagnar i olika storlekar och konfigurationer för att passa dina behov.

För att ytterligare underlätta arbetet på byggarbetsplatser, erbjuder vi även effektiva skivlyftar eller gipshissar. Dessa innovativa verktyg möjliggör en enkel och säker hantering av gipsskivor och andra material, vilket ökar effektiviteten och minskar risken för arbetsrelaterade skador.

Utforska vårt breda utbud av för att maximera produktiviteten och skapa en säker och organiserad arbetsmiljö. Hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt för din byggverksamhet.