Start / Maskiner & Verktyg / Vagnar & Kärror / Butiksvagnar

Butiksvagnar

Upptäck vårt utvalda sortiment av hållbara butiksvagnar och kundkorgvagnar, skräddarsydda för att effektivisera din handelsmiljö. Kontakta oss för pålitliga lösningar som höjer kundupplevelsen och underlättar för personalen.

kg
kg
cm
cm
cm
cm
mm
mm

Visar 24

av 33 produkter
Kongamek Elförzinkad Allroundvagn

Kongamek Elförzinkad Allroundvagn

Obromsad

10 095 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Kongamek Elförzinkad Allroundvagn
3 095 kr
Ej i lager
Gå till
Sida 1 av 2
12

Upptäck vårt sortiment av praktiska och pålitliga butiksvagnar och kundkorgvagnar, skräddarsydda för att passa din handelsmiljö. Som din dedikerade leverantör strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar för att underlätta för både personal och kunder. Våra vagnar är konstruerade med fokus på hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för smidigare shoppingupplevelser.

Oavsett om ditt varuhus behöver kompakta kundkorgar eller rymliga butiksvagnar, har vi ett brett utbud av alternativ för att möta dina behov. Vi förstår vikten av att skapa en bekväm och effektiv miljö för både personal och kunder, och våra produkter är utformade med detta i åtanke. Kontakta oss idag för att utforska hur våra praktiska lösningar kan optimera din handelsverksamhet.